Uvjeti korištenja

OSNOVNI PODACI O PRODAVATELJU

Naziv: KNJIGOVODSTVENI SERVIS – KNJIŽARA “ŠUŠNJIĆ”, vl. Davorka Šušnjić

Skraćeni naziv: KNJIGOVODSTVENI SERVIS – KNJIŽARA “ŠUŠNJIĆ”

Sjedište: Petrinja, Trg Stjepana Radića 11

Trenutna adresa knjižare: Ulica Stjepana Radića 4, Petrinja

Poslovna banka: Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN: HR3223400091160284456

OIB: 41775987954

Ovlaštena osoba: Davorka Šušnjić

KONTAKT TELEFONI
Knjižara Petrinja: 044/202 414
Hrvatska Kostajnica: 044/751 004
Knjigovodstvo: 098/17 27 114

Adresa elektroničke pošte: knjizara.susnjic@gmail.com

Korisnik je osoba koja koristi web stranicu www.knjigovodstvo-knjizara-susnjic.com isto kao i svaki kupac i posjetitelj web stranice www.knjigovodstvo-knjizara-susnjic.com.

Sklapanje ugovora o kupoprodaji putem internet stranice www.knjigovodstvo-knjizara-susnjic.com regulirano je u skladu sa zakonskim odredbama uzimajući u obzir naročito načela i odredbe direktiva i uredaba Europske unije. Sklapanje ugovora putem internet stranice www.knjigovodstvo-knjizara-susnjic.com predstavlja sklapanje ugovora na daljinu.

Ovi Uvjeti korištenja predstavljaju i predugovornu obavijest kada ugovor o kupoprodaji sklapa potrošač, odnosno svaka fizička osoba koja sklapa pravni posao ili djeluje na tržištu izvan svoje trgovačke, poslovne, obrtničke ili profesionalne djelatnosti, te ukoliko se ugovor sklapa između trgovca i potrošača u okviru organiziranog sustava prodaje ili pružanja usluge bez istodobne fizičke prisutnosti trgovca i potrošača na jednome mjestu pri čemu se do trenutka sklapanja ugovora te za sklapanje ugovora isključivo koristi jedno ili više sredstava daljinske komunikacije.

Sredstva daljinske komunikacije jesu sva sredstva koja se bez istodobne fizičke prisutnosti trgovca i potrošača mogu koristiti za sklapanje ugovora na daljinu, kao što je internet i elektronička pošta.

Sadržaj web stranice www.knjigovodstvo-knjizara-susnjic.com dostupan je na hrvatskom jeziku. Službeni jezik za sklapanje ugovora o kupoprodaji je hrvatski jezik. Na sklopljene ugovore o kupoprodaji primjenjuje se hrvatsko pravo.

GLAVNA OBILJEŽJA PROIZVODA

Kupac se upoznaje s glavnim obilježjima proizvoda na internet stranici www.knjigovodstvo-knjizara-susnjic.com. Knjigovodstveni servis – knjižara Šušnjić zadržava pravo izmjene informacija, uključujući cijene proizvoda i akcijske ponude na stranicama bez prethodne najave. Uz sliku proizvoda nalazi se opis glavnih obilježja proizvoda i njegova cijena s PDV-om.